Politika privatnosti

Datum zadnje izmjene: 19. travnja 2024.

Ovom izjavom se obvezujemo štititi privatnost korisnika, kupaca i posjetitelja naše web stranice te osigurati sigurnost osobnih podataka koje nam pružate putem iste.

Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas prilikom posjete naše web stranice te objašnjava kako koristimo te podatke i korake koje poduzimamo kako bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.

Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo? Općenito, možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i kontaktni podaci) prilikom posjete ovoj web stranici, osim ako dobrovoljno ne pružite podatke putem dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kao što su kontakt obrazac, registracijski obrazac, obrazac za kupovinu ili obrazac za prijavu na newsletter) i time date svoj pristanak na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe za koje su prikupljeni i za koje je dan pristanak. Pristanak za obradu osobnih podataka mogu dati osobe starije od 16 godina, dok za osobe mlađe od 16 pristanak može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo na bilo koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno nakon prestanka ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Ovdje navodimo dodatne okolnosti u kojima ćemo Vaše informacije podijeliti s ovlaštenim trećim stranama i dodatne svrhe za koje koristimo Vaše podatke:

Pružanje informacija Google Inc.: Google prikuplja informacije putem naše upotrebe usluge Google Analytics na našoj web stranici. Google koristi ove informacije, uključujući IP adrese i podatke iz kolačića, u više svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anoniman način. Za više informacija o tome koje informacije Google prikuplja, kako ih koristi i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte Googleova pravila o privatnosti partnera. Možete se isključiti iz usluge Google Analytics instaliranjem dodatka za preglednik dostupnog na https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Računovodstvo: Podatke dijelimo s našim računovođama u porezne svrhe. Na primjer, fakture koje izdajemo i primamo dijelimo s našim računovođama kako bi se popunile porezne prijave i godišnji računi.

Vrste osobnih podataka koji se obrađuju:

  • Osobni podaci prikupljeni putem prijave na newsletter su: e-mail adresa.
  • Osobni podaci prikupljeni putem registracijskog obrasca i obrasca za kupovinu uključuju: ime i prezime, e-mail adresa, adresa, grad, poštanski broj, država, broj telefona.

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici: Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što su vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje/izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim web stranicama i tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz naše web stranice i usluge te kako bismo poboljšali vaše iskustvo dok koristite naše web stranice i usluge.

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka: Naši korisnici imaju sljedeća prava:

  • Pravo na pristup podacima i uvid u podatke.
  • Pravo na informiranost o obradi osobnih podataka.
  • Pravo na prenosivost podataka.
  • Pravo na povlačenje pristanka.
  • Pravo na podnošenje prigovora.
  • Pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju nepotpunih ili netočnih podataka.
  • Pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje pristanka ili podnošenje prigovora. Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas putem kontakt forme na našoj web stranici, telefonom ili poštom na adresu navedenu na web stranici.

Sigurnost vaših osobnih podataka: Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu vaših osobnih