Ekstra djevičansko maslinovo ulje

Naš najnoviji proizvod je vrhunsko ekstra djevičansko maslinovo ulje „Ča“. Iako se proizvod tek odnedavno može naći na policama naših trgovina, naše spone s tradicijom uljarstva sežu u 19. stoljeće, točnije u davnu 1892. godinu, kad je pradjed Rici zasadio prve masline.

Slijedeći njegovu strast za maslinarstvo Tone je odlučio nastaviti s proizvodnjom ulja i profilirati ga kao proizvod vrhunske kvalitete. Dokaz vrhunske kvalitete su brojne međunarodne prestižne nagrade.

Danas naš maslinik broji pak 1250 stabala od kojih su neka i autohtone istarske sorte. Berba se maslina u našem masliniku odvija početkom listopada kako bi ulje bilo bogatije antioksidanasima te imalo istančaniji i snažniji okus i miris.

Pretraži proizvode

Cijena proizvoda
-
Kategorije
 • Blend

  Istarska bjelica, buža, leccino, pendolino i picholine glavni su sastojci dobro ugođene mješavine ulja „Ča – Blend“

  11,90 29,50 
 • Buža

  Ulje Buža dobiveno iz istoimene istarske autohtone sorte, voćnog je okusa s uravnoteženim notama bilja i svježe pokošene trave. Buža će vas oduševiti blagim okusom i intenzivnim mirisom.

  18,80 30,20 
 • Istarska bjelica

  Naša se istarska bjelica diči najvećih brojem priznanja i nagrada među kojima ponosno sjaje zlatne medalje na nekima od najuglednijih međunarodnim natjecanjima.

  15,90 24,80 
 • Leccino

  Suptilno izražene gorčina i pikantnost čine ovo naše ulje omiljenim u ljubitelja blagih aroma, djece i mladih.

  11,90 20,20